Polyetylen plater

Hos Bergerud Gård tilbyr vi polyetylen plater til bruk i alt fra landbruk og næringsmiddelindustri til lager, vaskehaller og mye mer. Polyetylen plater er laget av smeltet plast, og er massive plastplater med tykkelse fra 6 til 18 millimeter. Fra Bergerud Gård kan man bestille polyetylen plater i fargene sort eller grå.

Polyetylen plater er slitesterke og vedlikeholdsfrie

Polyetylen plater tåler støt, og er derfor et populært valg til å kle inn områder som det kan forventes at utsettes for alt fra mindre sammenstøt til litt mer omfattende støt (som f.eks. i hestebokser). De tykkeste polyetylenplatene vi tilbyr benyttes også til kjøreplater av mange av våre kunder. Platene har litt giv, og er derfor særdeles slitesterke. I tillegg er platene vedlikeholdsfrie, med mindre man da ønsker å rengjøre de av ulike årsaker. Skitt og smuss fester seg forøvrig ikke lett til plater av polyetylen plast.

Fordeler ved å benytte plater i polyetylen

Over tid vil plater av polyetylen være kostnadsbesparende. Spesielt dersom de benyttes i områder som utsettes for fuktighet av forskjellige årsaker. De er også ideelle til bruk i områder som har strenge hygieniske krav, da de tåler selv sterke rengjøringsmidler og veldig mange kjemikalier. Med sine glatte overflater gjør de det også mulig å stå for rask rengjøring.

Om du også velger Bergerud Gård til å levere polyetylen plater så ønsker vi også å informere om at vi tilbyr Norges beste priser, og det største lageret i Norge. Med de fleste tykkelser og dimensjoner klare til rask levering.

Ta kontakt om du vil ha mer informasjon om våre polyetylen plater eller ønsker å foreta en bestilling.