Fordeler med plastplater fra Bergerud Gård

Plastplater fra Bergerud Gård er et smart og effektivt valg når det gjelder kledning i lokaler med spesielle behov knyttet til vedlikehold, hygiene og renhold. Platene er svært enkle i både form og anvendelse, og er hygieniske og renslige. Vi leverer både PE- og PP-plater:

Bergerud Gård kan gi både veiledning og gode råd når du skal velge hvilken plate som egner seg best for ditt prosjekt. Nøl ikke med å kontakte oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby deg.

Plastplater med unike kvaliteter

Noe av det mest gunstige med PE- og PP-platene er at de fleste av dem er helstøpte, og er derfor svært robuste. De vil ikke flise, dele seg opp eller svelle, og er kompakte og svært solide. På grunn av platenes motstandsdyktighet har de meget lang levetid, og med riktig vedlikehold vil de ikke trenge å byttes ut like fort som vegger eller gulv i andre materialer.

Plastplatene i polyetylen og polypropylen har flere gode egenskaper som gjør dem velegnet som inventar i rom med spesielle behov. Platene fra Bergerud er:

 • Fuktbestandige
 • Enkle å holde rene
 • Solide og tåler trykkbelastning, støt og skraping
 • Svært motstandsdyktige for slitasje
 • Resistente mot såper og kjemikalier, både basiske og sure væsker
 • Gjennomfargede, og vil ikke få sjenerende fargeforskjeller

Funksjonelt, estetisk og enkelt

Våre plastplater er svært funksjonelle, samtidig som de tar seg bra ut estetisk. Med det hvite utseendet gir platene rommet mye lys, og en helhetlig og minimalistisk utforming. Fordi platene er innfarget blir også slitasje og eventuelle riper mindre synlig. 

Platene er enkle å bearbeide og håndtere, og monteringen kan du enkelt gjøre på egenhånd. Du kan slå opp platene direkte på veggen med spikerslag, uten at det er nødvendig med undervegger. Den enkle monteringen og lange levetiden gjør PP-platene til en svært brukervennlig og økonomisk løsning. 

Plastplatene er også unike i den grad at de kan erstatte andre tradisjonelle materialer, for eksempel flis eller treverk.

 

Kvalitetsplater gir fornøyde kunder

Bergerud Gård er svært fornøyde med at vi får utelukkende positive tilbakemeldinger på våre plastplater, også fra snekkere og montører som installerer platene for andre. Vi opplever ofte at kunder kommer tilbake igjen og igjen, fordi de er fornøyde med produktene. Når fjøs eller stall skal utvides, ønsker kundene våre å benytte plastvegger på nytt. Vi setter stor pris på tilliten kundene viser oss, og er stolte av å kunne tilby produkter som er økonomisk gunstige og som holder god standard i årevis.

Her kan du lese mer om erfaringene til våre fornøyde kunder.

Plater med allsidige bruksområder for flere bransjer

Våre PE- og PP-plater har et allsidig bruksområde, og kan benyttes i flere ulike typer bygg, rom og næringer.

Platene egner seg for:

 • Fjøs, stall eller andre husdyrrom
 • Vaske- og servicehaller
 • Næringsmiddelindustri, som slakterier eller fiskemottak
 • Storkjøkken eller kantine
 • Hundekenneler eller dyrepensjonat
 • Dyre- og veterinærklinikker

Les mer: Hygienisk innredning til storkjøkken.

Velg PE- og PP-plater fra Bergerud Gård!

Bergerud Gård er unike i bransjen når det gjelder utvalg og tilgjengelighet av plastplater for inventar. Med stort lager i Norge kan vi garantere kort leveringstid, samt konkurransedyktige priser. Våre lange og brede erfaring med plater som inventar i ulike bygninger gir deg som kunde den ekspertisen du behøver for ditt prosjekt. Ta kontakt med oss her.