Plastplater til vaskehaller, storkjøkken og fiskeoppdrettsanlegg

Bergerud Gård leverer PE-plater, PP-plater og forsterkede PP-plater til bedrifter over hele Norge. Platene egner seg svært godt der kravene til hygiene er strenge, og i områder utsatt for vann, fukt og smuss

Våre plater har siden vi startet salg av disse i 1995, hovedsakelig blitt brukt i landbruk og næringsmiddelindustri, men vi ser en økende etterspørsel fra andre aktører. Særlig hos ulike vaskehaller, bilvaskerier, pakkerier, foredlingsanlegg, storkjøkken og ysterier, samt i fiskeoppdrettsanlegg har våre plater vist seg å være seg å være svært gunstige.

Plastplater til næringsmiddelindustrien


Våre PP-plater i polypropylen tåler vasking med sterke kjemikalier, og egner seg godt der man har behov for overflater som er enkle å rengjøre.

Platene våre egner seg godt for rom der man driver med alle typer næringsmiddelhåndtering. Eksempler er ysterier, grøntpakkerier, slakterier, storkjøkken og alle andre steder man håndterer næringsmidler.

PP-platene har i alle tilfeller blitt næringsmiddelgodkjent.

Veggplater i plast til vaskehaller og bilvaskerier


I bilvaskerier og vaskehaller trenger man vegger som tåler fukt, vannsprut og sterke kjemikalier. Stadig flere i denne bransjen tar i bruk våre plater med stort hell. En annen fordel med våre plater er at de er lyse i fargen, som gir deg en triveligere og mer luftig hall.

Les mer om våre PP-plater og PE-plater her.

PP-plater til innredning av fiskeoppdrettsanlegg


Alle steder hvor mat behandles, stiller mattilsynet strenge krav til innredning og hygiene. Platene fra Bergerud Gård oppfyller disse, og tåler vann og vask mange ganger daglig, samt sterke kjemikalier. Derfor egner platene seg også til bruk i blant annet fiskeoppdrettsanlegg.

Bruksområder på plater fra Bergerud Gård


PE- og PP-platene brukes av våre kunder hovedsakelig på vegg, men egner seg også godt som takplater som skal tåle vannsprut. Platene kan brukes overalt der det er behov for overflater som skal tåle en belastning, vann og smuss.

Vi tilbyr også skjøtelister i samme farge som PP-platene, som gir deg en tett skjøt uten fuktgjennomtrengning og en penere overgang mellom platene.

Fordeler med PE- og PP-plater fra Bergerud Gård

  • God varme- og fuktbestandighet
  • Tåler vann
  • Tåler såpe og kjemikalier
  • Fås i de fleste dimensjoner
  • Enkle og raske å montere
  • Kommer i lyse farger


Kontakt oss for innredning av storkjøkken, fiskeoppdrettsanlegg og vaskehaller


Har du behov for fuktbestandige plastplater som tåler temperaturforandringer og sterke kjemikalier?

Ta kontakt med oss i Bergerud Gård, og vi kan rådgi deg rundt hvilke produkter som passer best til ditt prosjekt